Produkter för ricotta ost (3)

Gruyère

Gruyère

Råmjölk, mjölksyrabakterier, löpe, salt Allergener Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos och mjölkprotein) Våra produkter omfattas inte av GMO-märkning i enlighet med förordningarna 1829/2003EG och 1830/2003/EG. Respekt för icke-närvaro av GMO vid en gräns på 0,9 % i enlighet med de europeiska förordningarna EG 1829/2003 och 1830/2003. Intyg om jonisering Vi intygar, baserat på garantier och intyg från våra leverantörer, att våra produkter, ingredienser och tillsatser: inte har genomgått behandling med jonisering i enlighet med dekret nr 2001-1097 av den 16/11/01. Analys för:100g Fett:33g Proteiner:27g Socker (g):0.5 Natrium (mg):0.9g Energi Kcal:450 Energi KJ:1680 Format:Rektangulär Vikt:Ungefär 200g Förpackning:Folie Överförpackning:Papp Lagringstemperatur:+2°C/+8°C
Fyllda Paprikor med Ost 2,9 kg Italienska Produkter i Marseille, Frankrike - Grillade Grönsaker

Fyllda Paprikor med Ost 2,9 kg Italienska Produkter i Marseille, Frankrike - Grillade Grönsaker

Fyllda paprikor med ost 2,9 kg italienska produkter i Marseille, Frankrike Dessa läckra Croc'Ella-paprikor är fyllda med ost och kan avnjutas som aptitretare eller tillsammans med en rätt. Perfekt för att väcka smaklökarna hos dig och dina gäster. Ingredienser Paprikor (38%), solrosolja (37%), fårricotta (18%) (pastöriserat fårmjölkserum, salt), vinäger, salt, socker, extra jungfruolivolja. Antioxidant askorbinsyra E300. Syrareglerande medel citronsyra E330. Croc'Ella är den hantverksmässiga tillverkningen av nötter, Made in France, Made in Marseille. Råskalade nötter, rostade salta eller rostade utan salt erbjuds, men inte bara det, du hittar också Croc'Ella-oliver och antipasti för en 100% Made in Marseille-apéritif. För mer färskhet kommer Croc'Ella-produkterna från de bästa ursprungen. Dessutom, för att garantera mer färskhet, tillagas produkterna på beställning. Förpackning: Burk på 2,9 kg
Torkugnar

Torkugnar

Infraröda torkugnar överför nyttig energi utan kontakt och på ytan av livsmedel. På så sätt möjliggör de att skapa ytor (ostar, bröd utan skorpa), torka beläggningar (ostar, kött), minska mängden ytvatten utan att påverka kärnan i produkterna. De påverkas lite av arbetsförhållandena och kan, tack vare reaktionen från sina sändare, korrigera den konvektiva delen som är inneboende i varje termisk tunnel, vilket gör dem till mycket stabila ugnar. Energin levereras till den berörda platsen med lämpliga doseringar och när den behövs. Man talar också om kall ugn. De förhindrar onödig uppvärmning av produkterna i sin helhet och är därför en idealisk lösning för kalla produkter. Infraröda torkugnar kan förekomma i form av en konventionell ugn eller som enkla infraröda paneler i en öppen process.